Program service auto oradea
Service Auto Oradea Vopsitorie auto oradea
Cabina vopsit auto oradea

Atelierul de vopsitorie este dotat cu cabina de vopsit de ultima generatie marca USI Italia Modulo Master. Cabina de vopsit asigura coacerea uniforma a vopselei pe intreaga suprafata a autovehiculului, fapt garantat de distribuirea uniforma a aerului in interiorul cabinei. Toate zonele de lucru dispun de echipamente ce asigura o curatenie perfecta, iar standul de preparare a vopselelor, este computerizat, obtinandu-se astfel culoarea initiala a autoturismelor.

In cadrul atelierului de vopsitorie auto oferim:

  • Vopsire caroserii auto in totalitate sau a componentelor acesteia
  • Acoperirea anticoroziva a caroseriei si a componentelor acesteia
  • Polish auto profesional.

vopsitorie auto oradea

In timpul vopsiri vehiculului acoperirea acestuia se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite. Aerul folosit pentru ventilare si aerul cald folosit pentru uscare este filtrat pentru a evita depunerile de impuritati sau de particule de apa.


Atelierul de vopsitorie este dotat cu:

  • Cabina de vopsit. - operatiile de vopsitorie pentru caroserii sau componente sunt realizate in cabina de vopsit profesionala marca: USI Italia. Rezultatele sunt deosebite.
  • Laborator de vopsele - in cadrul laboratorului preparam vopsele pe baza de apa marca DE BEER, cat si vopsele acrilice marca: KLAR in aceste fel, culoarea aplicata pe intreaga masina sau pe o portiune a acesteia va corespunde exact cu cea originala.
  • Lampi cu infrasoru - realizeaza uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului.