Service Auto Oradea Clima Auto
climatizare auto service auto Dorex

In cadrul service auto Dorex efectuam verificari periodice si de intretinere a sistemului de aer conditionat. Scurgerile de refrigerant si defectele pot fi diagnosticate si reparate inainte de a deveni foarte seriose, respectiv sa afecteze ceea ce numim inima sistemului si anume compresorul. Prin distrugerea compresorului sunt afectate toate componentele sistemului.

Verificand instalatia A/C anual limitati riscurile de a avea defectiuni majore. In acest fel evitati costurile marite de reparatie.

Recomandari referitoare la sistemul de A/C:

Toate sistemele pierd anual in mod natural 10-15% din cantitatea de refrigerant. Daca problema este tratata necorespunzator economia de combustibil va fi deasemenea afectata cand sistemul este pornit. Compresoarele angrenate de catre motor functioneaza mai greu pentru a genera temperatura corecta atunci cind nivelul refrigerantului este scazut. Acest lucru va poate costa mai multi bani. Aditional, nivelul scazut al refrigerantului mareste probabilitatea de defectare a componentelor, parametrii anormali de functionare, odata cu prezenta gazelor non-condensabile (aer) in instalatie.

Oferim urmatorele servicii:

  • Inlocuire freon
  • Verificari scurgeri freon
  • Reparatii / inlocuri compresoare AC
  • Curatare circuit AC
  • Reparatii si inlocuiri conducte si radiatoare AC