Service auto oradea Multibrand
Service Auto decontare directa asigurari
RCA CASO Service Auto Oradea

Decontarea directa – un serviciu in favoarea clientilor:

Service auto Oradea DOREX este acreditat sa efectueze raparatii auto, acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO prin contractele incheiate cu toate societatile de asigurare existente, contractul oferind prioritate acestora la reparatii si decontarea directa cu aceste societati de asigurari.

Ce inseamna decontarea directa?

Practic, in cazul unei reparatii cu cheltuielile suportate de o societate de asigurare, service-ul nostru lucreaza in parteneriat direct cu societatea de asigurari; astfel clientul va fi scutit de drumurile inutile intre asigurator si service-ul auto, fiind astfel scutit de cheltuieli suplimentare.

Avantajul clientilor care apeleaza la service auto DOREX:

  • De comun acord cu asiguratorii au fost stabilite preturi convenabile pentru clientii lor prin negocierea cu service-ul auto a tarifelor cu manopera;
  • Se utilizeaza sisteme informatice (Audatex, DAT, Eurotax etc.) recunoscute la nivel international in definirea timpilor de manopera;
  • Se reazlizeaza un control a costului si calitati pieselor auto utilizate pentru repararea autovehiculelor in baza politelor de asigurare (prin selectarea furnizorilor de piese din randul celor mai importanti importatori de repere auto din Romania).
  • Este redusa la minimum implicarea clientului in procesul de reparatii, care se deruleaza in mod direct intre asigurator, service si furnizor de piese (inclusiv decontarea costurilor).
  • Contractele definesc termenii contractuali intre asigurator, furnizorii de piese si serviciul de reparatii auto, fiind prevazute clauze privind calitatea si garantia acordata atat pentru reperele inlocuite, cat si pentru reparatiile efectuate.

Societati de asigurari partenere: